ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή - Μεξικό 4-0: Μαγική αλμπισελέστε με χατ-τρικ του Λαουτάρο σε 22 λεπτά

Argentina's Lautaro Martinez celebrates scoring his side's first goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Edison Vara)
Argentina's Lautaro Martinez celebrates scoring his side's first goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Edison Vara) AP

Άκρως εντυπωσιακή και ανανεωμένη εμφανίστηκε η Αργεντινή, σκορπίζοντας το Μεξικό με 4 γκολ και τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ που βρέθηκε σε μαγικό βράδυ, να πετυχαίνει 3 γκολ σε 22 λεπτά.

Για τα καλά φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και το πρόσφατο Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή. Η "αλμπισελέστε", με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, σκόρπισε το Μεξικό με 4-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Τέξας, με τον Λαουτάρο να κάνει φοβερά πράγματα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε μόλις 22 λεπτά.

Ο 22χρονος επιθετικός της Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη εμφάνιση του. Η ομάδα του Σκαλόνι έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λαουτάρο να ανοίγει το σκορ στο 17ο' λεπτό. Στο 22' διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Παρέδες να κάνει το 3-0 με εκτέλεση πέναλτι στο 33'.

Τον "χορό" των γκολ έκλεισε ξανά ο Λαουτάρο στο 39ο' λεπτό, με την "αλμπισελέστε" να καθαρίζει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε και ο Πάουλο Ντιμπάλα στο ματς στην θέση του Λαουτάρο, χωρίς ωστόσο να σκοράρει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ