ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή - Μεξικό 2-0: Σοβαρή η "αλμπισελέστε" του Σκαλόνι (VIDEOS)

Αργεντινή - Μεξικό 2-0: Σοβαρή η "αλμπισελέστε" του Σκαλόνι (VIDEOS)

Η Αργεντινή του Λιονέλ Σκαλόνι επικράτησε 2-0 του Μεξικού στην Κόρδοβα σε φιλική αναμέτρηση. Βασικός με τους ηττημένους ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο. (VIDEOS)

Στο Estadio Mario Alberto Kempes η Αργεντινή αντιμετώπισε σε φιλικό το Μεξικό και επικράτησε με 2-0. Το 1-0 για την "αλμπισελέστε" του Λιονέλ Σκαλόνι έκανε στο 44' ο Φούνες Μόρι ύστερα από ασίστ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 83' με αυτογκόλ του Μπρισουέλα. Για το Μεξικό βασικός ήταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, που αγωνίζεται έκτοτε στην Γκουανταλάχαρα.

Οι δύο ομάδες θα ξανατεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη (21/11) στο Estadio Malvinas Argentinas, στην πόλη Μεντόσα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρκεσίν, Φούνες Μόρι, Φόιτ, Ταγλιαφίκο, Σαράβια, Λο Τσέλσο (67' Μέσα), Παρέδες, Ακούνια (89' Χιμένες), Ντιμπάλα (72' Βάσκες), Κορέα (46' Ντε Πάουλ), Λαουτάρο Μαρτίνες (57' Ικάρντι).

ΜΕΞΙΚΟ (Ρικάρντο Φερέτι): Οτσόα, Ροντρίγκες (46' Ντομίνγκες), Ρέγιες, Αραούχο, Γκαγιάρδο (46' Αρτεάγκα), Λαγιούν (79' Μπρισουέλα), Γκέμες, Γκουτιέρες (74' Αλβαράδο), Φαμπιάν (46' Γκουζμάν), Πουλίδο (46' Σαλδιβάρ), Χιμένες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ