ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή και Βραζιλία τίμησαν τους νεκρούς του Παρισιού

Αργεντινή και Βραζιλία τίμησαν τους νεκρούς του Παρισιού

Το δράμα της Γαλλίας συγκλονίζει όλο τον πλανήτη και λίγο πριν την εναρξη του Αργεντινή-Βραζιλία στο "Monumental" κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι (video).

Ολόκληρος ο πλανήτης παραμένει σοκαρισμένος μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων που μετέτρεψε το Παρίσι σε εκατόμβη νεκρών και ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος μπροστά σε αυτό το απίστευτο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

Οι δύο εκρήξεις πέριξ του "Stade de France" την ώρα διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης της Γαλλίας με τη Γερμανία σημάδεψε το παιχνίδι και είχε ως αποτέλεσμα της ακύρωση του φιλικού της Γαλλίας με την Αγγλία που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (17/11) ενώ τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι άφησαν το στίγμα τους και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία που προκάλεσαν το θάνατο σε πάνω από 150 ανθρώπους και σκόρπισαν τον τρόμο σε όλο τον κόσμο το Αργεντινή-Βραζιλία διεξήχθη έχοντας από πάνω του μία βαριά σκιά ενώ λίγο πριν την πρώτη σέντρα τηρήθηκε από όλους οσοι βρίσκονταν στο "Monumental" για το "Superclasico" ένα λεπτό σιγής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ