ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχώρησε με δάκρυα παίκτης της Παρτίζαν λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

Αποχώρησε με δάκρυα παίκτης της Παρτίζαν λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρτίζαν αποχώρησε με δάκρυα από αγώνα, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς εναντίον του από οπαδούς των γηπεδούχων.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης μεταξύ Ραντ και Παρτίζαν για το πρωτάθλημα Σερβίας. Ο Βραζιλιάνος Εβέρτον Λουίζ, ο οποίος αντιμετώπισε ρατσιστική συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποχώρησε από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια, μετά από σύρραξη στο τέλος που προκλήθηκε από αντίδρασή του.

Μερίδα οπαδών των γηπεδούχων έκανε ήχους μαϊμούς με αποδέκτη τον 28χρονο μέσο, ο οποίος στο τέλος του αγώνα και μετά από τη νίκη 1-0 της ομάδας του, πήγε προς το συγκεκριμένο σημείο, έκανε χειρονομία και στη συνέχεια έδειξε το σήμα στη φανέλα του.

Οι παίκτες της Ραντ που είδαν τον Εβέρτον έσπευσαν να τον επιπλήξουν, με συνέπεια να προκληθεί σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων.

Ο Εβέρτον σε όλο αυτό το διάστημα είχε το δάχτυλο στο αυτί του, προσπαθώντας να τους υποδείξει όλα αυτά που άκουγε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο τα πνεύματα άργησαν πολύ να ηρεμήσουν.

Όταν αυτό συνέβη, οι παίκτες της Παρτίζαν πήγαν στην εξέδρα των φιλοξενουμένων για να χειροκροτήσουν τους φιλάθλους τους (το ίδιο έκαναν και οι της Ραντ με τους δικούς τους), με τον Εβέρτον να ξεσπάει σε κλάματα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ