ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας ο Μάντζουκιτς

Croatia's Mario Mandzukic reacts during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Croatia's Mario Mandzukic reacts during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Μάριο Μάντζουκιτς ανακοίνωσε, μέσα από την ιστοσελίδα της κροατικής Ομοσπονδίας, την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της χώρας, ύστερα από 11 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μάριο Μάντζουκιτς με την εθνική Κροατίας. Ο 32χρονος επιθετικός ανακοίνωσε, μέσα από την ιστοσελίδα της κροατικής Ομοσπονδίας, την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της χώρας, ύστερα από 11 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Ο φορ της Γιουβέντους πραγματοποίησε 89 συμμετοχές με το εθνόσημο, σημειώνοντας 33 γκολ και όντας ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Κροατίας. Συμμετείχε σε δύο Euro (2012, 2016) και δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018).

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ