ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη: Η Κάρντιφ είχε προσφέρει εμπορική πτήση στον Σάλα

In this his picture taken on Jan. 14, 2018, Argentine soccer player, Emiliano Sala, of the FC Nantes club, western France, gives a thumbs up during a soccer match against PSG in Nantes, France. The French civil aviation authority says Emiliano Sala was aboard a small passenger plane that went missing off the coast of the island of Guernsey. (AP Photo/David Vincent)
In this his picture taken on Jan. 14, 2018, Argentine soccer player, Emiliano Sala, of the FC Nantes club, western France, gives a thumbs up during a soccer match against PSG in Nantes, France. The French civil aviation authority says Emiliano Sala was aboard a small passenger plane that went missing off the coast of the island of Guernsey. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο μάνατζερ του Εμιλιάνο Σάλα κατηγόρησε την Κάρντιφ πως άφησε τον παίκτη να κανονίσει μόνος του το ταξίδι του στην Ουαλία, όμως μία σειρά από μηνύματα στο κινητό του δείχνουν το αντίθετο!

Έχει τελικά ευθύνη η Κάρντιφ για το γεγονός πως ο Εμιλιάνο Σάλα μπήκε άρον-άρον σε ένα αεροπλάνο για να πετάξει από την Γαλλία στην Ουαλία και να κλείσει το deal ή όχι;

Ο μάνατζερ του παίκτη Γουίλι ΜακΚέι είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο σύλλογος της Premier League είχε εγκαταλείψει ουσιαστικά τον παίκτη με αποτέλεσμα να πάρει μόνος του την απόφαση να ταξιδέψει μόνος το μοιραίο βράδυ της 21ης Ιανουαρίου που το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στη θάλασσα της Μάγχης, όμως πλέον υπάρχει διάψευση.

Αυτή ήρθε μέσα από μία σειρά μηνυμάτων στο WhatsApp του κινητού του Σάλα, με την ιστοσελίδα "Ouest-France" να τα διαρρέει και σε αυτά να φαίνεται ξεκάθαρα πως η Κάρντιφ δεν άφησε στο έλεος του Θεού τον 28χρονο επιθετικό.

Μέσα από τη συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως άνθρωπος της Κάρντιφ προσφέρει στον Σάλα μία εμπορική πτήση για να φτάσει στην Ουαλία, με τον παίκτη να μην εξυπηρετείται ωστόσο με τις ώρες και να απορρίπτει αυτή την ιδέα.

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο μάνατζερ του παίκτη είχε δηλώσει στο "BBC" τα ακόλουθα: "Τον παράτησαν σε ένα ξενοδοχείο για να κάνει μόνος του τις ετοιμασίες. Ουδείς στην Κάρντιφ έδειχνε να κάνει κάτι και αυτό ήταν ντροπιαστικό.

Αγοράζουν έναν παίκτη με 15.000.000 λίρες και τον αφήνουν μόνο σε ένα ξενοδοχείο να πάει σε ένα κομπιούτερ και να βρει πτήση. Ήταν ντροπιαστικός ο τρόπος που αντέδρασε η Κάρντιφ".

Αποκάλυψη: Η Κάρντιφ είχε προσφέρει εμπορική πτήση στον Σάλα
Αποκάλυψη: Η Κάρντιφ είχε προσφέρει εμπορική πτήση στον Σάλα
Αποκάλυψη: Η Κάρντιφ είχε προσφέρει εμπορική πτήση στον Σάλα

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ