ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει για επανάληψη του Τσέλσι - Βαλένθια η UEFA

Αποφασίζει για επανάληψη του Τσέλσι - Βαλένθια η UEFA

Η Τσέλσι Κ19 πήρε κόντρα στη Βαλένθια την πρόκριση για τα προημιτελικά του Youth League, ωστόσο το έκανε με σκανδαλώδη τρόπο με την UEFA να καλείται να αποφασίσει για την επανάληψη του ματς ή της διαδικασίας των πέναλτι. (VIDEO)

Δεν έχει κοπάσει - ακόμη - ο θόρυβος από τις δίκαιες διαμαρτυρίες της Βαλένθια Κ19 για τον αποκλεισμό της από την αντίστοιχη της Τσέλσι στους "16" του Youth League. Οι "μπλε" άνοιξαν πρώτοι το σκορ από τα 11 βήματα με τη Βαλένθια να απαντά. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή, χτύπησε στο εσωτερικό σίδερο του τέρματος και ξαναβγήκε έξω. Ο διαιτητής και ο επόπτης δεν πήραν χαμπάρι ότι η μπάλα μπήκε γκολ και δεν το μέτρησαν και η ομάδα του Λονδίνου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-3.

Η κλήρωση έφερε την Τσέλσι αντιμέτωπη με τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Youth League, ωστόσο η UEFA αποφάσισε να μεταθέσει κατά μία εβδομάδα την αναμέτρηση (επρόκειτο να διεξαχθεί στις 8 ή 9 Μαρτίου όπως και τα Ρεάλ - Μπενφίκα, Παρί Σεν-Ζερμέν - Ρόμα και Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μπαρτσελόνα) προκειμένου να αποφανθεί για την επανάληψη είτε ολόκληρου του ματς είτε μόνο της διαδικασίας των πέναλτι.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, στις τάξεις των "νυχτερίδων" επικρατεί αισιοδοξία για τη δικαίωση με την απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ