ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Σεβίλλη στην Αλ Σαμπάμπ ο Μπανέγα!

Sevilla's Ever Banega reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Ever Banega reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Έβερ Μπανέγα προχώρησε με κάθε επισημότητα η Αλ Σαμπάμπ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να κάνει δικό της τον Αργεντινό μέσο από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από τις Μπόκα Τζούνιορς, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Νιούελς Ολντ Μπόις, Σεβίλλη και Ίντερ, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Έβερ Μπανέγα να αράξει στο έβδομο διαφορετικό λιμάνι στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αυτό θα βρίσκεται στο Ριάντ, με την Αλ Σαμπάμπ να ανακοινώνει επίσημα το βράδυ του Σαββάτου πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της για την επόμενη τριετία.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν θα αρχίσει άμεσα αλλά από την 1η Ιουλίου 2020, με τον παίκτη να εξαντλεί πρώτα το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη που έχει ισχύ μέχρι το φινάλε της σεζόν και κατόπιν να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία για να αρχίσει τη νέα του περιπέτεια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ