ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτος Ροναλντίνιο: ιδιοφυής ασίστ ανάμεσα σε 7 αμυντικούς!

Απίστευτος Ροναλντίνιο: ιδιοφυής ασίστ ανάμεσα σε 7 αμυντικούς!

Ο Ρονάλντινιο φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του για ένα φιλικό ματς στην Κολομβία και όχι μόνο έμεινε για 79 λεπτά στο χορτάρι αλλά μάγεψε με μία απίστευτη no-look ασίστ (VIDEOS).

Ο μάγος επέστρεψε! Μπορεί από τον Ιανουάριο του 2018 να έχει αποχωρήσει από τη δράση (όπως γνωστοποίησε τότε ο αδερφός και μάνατζέρ του Ρομπέρτο Ντε Ασίς) όμως κάθε φορά που πατάει ξανά χορτάρι για να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι προκαλεί πανζουρλισμό, και το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά για τον Ροναλντίνιο.

Οι διοργανωτές της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Σάντα Φε και της Ατλέτικο Νασιονάλ είχαν προαναγγείλει πως στον αγωνιστικό χώρο του "El Campín" της Μπογκοτά θα βρισκόταν και ο διάσημος μάγος των γηπέδων και ο 39χρονος Βραζιλιάνος δεν τους χάλασε το χατίρι.

Απίστευτος Ροναλντίνιο: ιδιοφυής ασίστ ανάμεσα σε 7 αμυντικούς!

Τα διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα που είχαν ανακύψει τις προηγούμενες ημέρες ξεπεράστηκαν και ο Ροναλντίνιο όχι μόνο πήρε μέρος στο ματς αγωνιζόμενος για 79 ολόκληρα λεπτά αλλά ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του αγώνα λίγο μετά το ημίωρο.

Συγκεκριμένα στο 33' και με το σκορ να είναι ήδη στο 1-0 υπέρ της ομάδας του, της Σάντα Φε, με τον άλλοτε σούπερ σταρ των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν να βγάζει μια κάθετη πάσα χωρίς να κοιτάζει και τη μπάλα να περνάει από επτά παίκτες της Νασιονάλ, για να φτάσει στον Λουίς Καϊσέδο και να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μόνο και μόνο από αυτή την πάσα θα πρέπει να αποζημιώθηκαν οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες (35 ευρώ ήταν η τιμή του ακριβότερου εισιτηρίου), με τον Ροναλντίνιο να γίνεται αλλαγή στο 79' και να αποθεώνεται από συμπαίκτες, αντιπάλους και θεατές, την ώρα που η νύχτα γινόταν ημέρα από τα αμέτρητα πυροτεχνήματα που φώτιζαν τον ουρανό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ