ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αουζίλιο: "Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν πωλείται"

Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λαυτάρο Μαρτίνες, αλλά ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός δεν πωλείται κι αν τον θέλουν οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να καταβάλλουν τη ρήτρα.

Νέα διάσταση στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο. Ο Ιταλός παράγοντας παραχώρησε συνέντευξη στο "Sky Sport Italia" και επιβεβαίωσε τις επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι προς πώληση.

"Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν πωλείται. Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε επαφή μαζί μας, διατηρούμε καλές σχέσεις, αλλά τους είπαμε ότι δεν θα πουλήσουμε τον Λαουτάρο. Αν τον θέλουν, θα πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα", ήταν το σχόλιο του Αουζίλιο, με τη ρήτρα να ανέρχεται στα 110.000.000 ευρώ.

Ο Λαουτάρο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τη Ράσινγκ Κλουμπ αντί 25.000.000 ευρώ και σε 66 συμμετοχές με τους "νερατζούρι" μετράει 25 γκολ και πέντε ασίστ. Μάλιστα, την εφετινή σεζόν έχει 16 τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 31 αγώνες, αποτελώντας τον MVP της ιταλικής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ