ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντιπρόεδρος Φούλαμ σε οπαδό: "Δεν φεύγω, να πας στο διάολο"

Fulham's Aleksandar Mitrovic reacts after the final whistle during the English Premier League soccer match between Burnley and Fulham at the Turf Moor stadium, Burnley, England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Dave Thompson/PA via AP)
Fulham's Aleksandar Mitrovic reacts after the final whistle during the English Premier League soccer match between Burnley and Fulham at the Turf Moor stadium, Burnley, England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Dave Thompson/PA via AP) DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Ο αντιπρόεδρος της Φούλαμ, Τόνι Κχαν, είχε έντονο διάλογο με οπαδό της ομάδας στο twitter που του ζήτησε να φύγει και εκείνος του απάντησε με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Η Μπέρνλι έκανε άλμα για τη σωτηρία με τον πιο απρόσμενο τρόπο καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Φούλαμ με ανατροπή, σε ένα ματς που δεν είχε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία! Αν αναρωτιέστε πως έγινε αυτό αρκεί να σας πούμε ότι η ομάδα του Ρανιέρι σημείωσε δύο αυτογκόλ του Μπράιαν στο 20' και του Οντόι στο 23'!

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε την Φούλαμ πέντε βαθμούς μακριά από την Κάρντιφ η οποία είναι στη 17η θέση με 19 βαθμούς.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης είχαμε και τρίτο ημίχρονο στο twitter. Ο Τόνι Κχαν δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση από αγανακτισμένους φίλους της ομάδας με τη συζήτηση να μην αργεί να ξεφύγει. Όπως θα δείτε ακριβώς από κάτω ένας από τους φίλους της Φούλαμ του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και εκείνος του απάντησε: "Ποτέ. Θα πεθάνω σε αυτή την ομάδα. Να πας στο διάολο".

Αντιπρόεδρος Φούλαμ σε οπαδό: "Δεν φεύγω, να πας στο διάολο"

Photo credits: AP Photo/Phelan M. Ebenhack

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ