ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αντίο" Κέιχιλ στην εθνική Αυστραλίας και τριάρα στον Λίβανο

Australia's Tim Cahill controls a ball during the group C match between Australia and Peru, at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Australia's Tim Cahill controls a ball during the group C match between Australia and Peru, at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Στο τελευταίο διεθνές παιχνίδι του Τιμ Κέιχιλ, η Αυστραλία σημείωσε φιλική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στο Λίβανο, στο στάδιο ΑΝΖ στο Σίνδεϊ. (VIDEO)

Στο τελευταίο διεθνές παιχνίδι του Τιμ Κέιχιλ, η Αυστραλία σημείωσε φιλική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στο Λίβανο, στο στάδιο ΑΝΖ στο Σίνδεϊ. Ο 38χρονος, που έφτασε τις 108 συμμετοχές με την εθνική Αυστραλίας, πρώτος παίκτης στην ιστορία των socceroos που έφτασε τα 50 γκολ, σκόρερ σε τρία από τα τέσσερα Μουντιάλ που συμμετείχε, πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Μούι στο 82ο λεπτό. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπόιλ (19', 41') και ένα ο Λέκι (68').

"Τα πρώτα 85 λεπτά θα είναι αφιερωμένα στο ματς. Τα πέντε εναπομείναντα θα είναι για τον Τίμι", είχε πει χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκρέιαμ Άρνολντ. Ο πρώην φορ των Μίλγουολ, Έβερτον, New York Red Bulls, Shanghai Shenhua, Hangzhou Greentown, Melbourne City είναι o κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του.

Βέβαια, δεν θα γίνει κι αυτός με τις περισσότερες εμφανίσεις, καθώς δεν θα πιάσει τον Μαρκ Σβάρτσερ, ο οποίος είχε 109. Θυμίζουμε πως κατέκτησε το Asian Cup του 2015 υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου.

AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ