ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Μπανκς

Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Μπανκς
© ANDY HOOPER

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας, Γκόρντον Μπανκς, αποκάλυψε πως έχει εμφανιστεί ξανά ο καρκίνος στο νεφρό του και δίνει νέα μάχη με την ασθένεια.

Νέα μάχη με τον καρκίνο στο νεφρό δίνει ο άλλοτε τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας, Γκόρντον Μπανκς. Ο 77χρονος, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1966 και έχει μείνει στην ιστορία για την απόκρουση του αιώνα στην κεφαλιά του Πελέ τέσσερα χρόνια μετά στο Μεξικό, θα παλέψει και πάλι με την ασθένεια που τόσο πολύ τον έχει ταλαιπωρήσει.

Ο Μπανκς έχει χάσει το ένα νεφρό του εξαιτίας του καρκίνου και τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεύτερο, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως είναι αρκετά επιθετική η μορφή του, όπερ σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Ο ίδιος μίλησε στην "Sunday Mirror" και αναφέρθηκε στην καινούργια δοκιμασία που περνάει.

"Μου δίνει δύναμη να παλέψω ξανά με τον καρκίνο τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1996 όσο και η απόκρουση στην κεφαλιά του Πελέ. Αν κατάφερα να σταματήσω τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Πελέ, τότε μπορώ να σταματήσω και τον καρκίνο. Πρέπει να ελπίζω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να συνεχίσω.

Είμαι ένας από τους πολλούς στην χώρα με αυτό το πρόβλημα, οπότε πρέπει να το παλέψω. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα ως μέρος της ζωής και τα πράγματα τείνουν να γίνονται δυσκολότερα για να τα αντιμετωπίσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπανκς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ