ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανρί για αντί-Κόουλμαν στην Ουαλία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της εθνικής ομάδας και ο Τιερί Ανρί εμφανίζεται ως βασικός υποψήφιος.

Τον άνθρωπο που θα σχεδιάσει την εθνική Ουαλίας της επόμενης ημέρας ψάχνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας μετά την αποτυχία πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Το έργο του πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, κρίνεται επιτυχημένο καθώς οδήγησε την εθνική Ουαλίας στην τελική φάση του Euro 2012 με αξιόλογη πορεία στα γήπεδα της Γαλλίας. Η αλλαγή, ωστόσο, κρίνεται επιβεβλημένη καθώς ο 47χρονος Ουαλός θα αναλάβει προπονητής στη Σάντερλαντ.

Ο βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην ομοσπονδιακή τεχνική ηγεσία της εθνικής Βελγίου, Τιερί Ανρί, φαίνεται να είναι εκ των βασικών υποψηφίων για την ανάληψη του πόστου σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ο "αστέρας" της εθνικής Ουαλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές με εγκωμιαστικά λόγια για τον 40χρονο Γάλλο. Μένει να φανεί εάν οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και θα τον έχει τεχνικό στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ