ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε λογαριασμό στην Κίνα ο Ελ Σααραουί

Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Roma and Chelsea, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Roma and Chelsea, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στην Κίνα έχοντας γκολ και ασίστ για την Σανκάη Σενχούα σε αγώνα πρωταθλήματος με την Τιανχίν (VIDEO).

Στις 8 Ιουλίου οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Στεφάν Ελ Σααραουί από την Ρόμα στην Σανγκάη Σενχούα και έναν μήνα αργότερα ήρθε η ώρα για τον Ιταλό διεθνή επιθετικό να κάνει την πρώτη του "δήλωση" στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Αυτή μάλιστα έγινε στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη νέα του ομάδας, με τον "Φαραόνε" να έχει ένα γκολ και μία ασίστ (από κόρνερ), στην ισοπαλία με 2-2 που έφερε η Σανγκάη Σενχούα κόντρα στην Τιανχίν.

Σημειώνεται πως επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στο κινεζικό πρωτάθλημα, η νέα ομάδα του Στεφάν Ελ Σααραουί είναι στην 12η θέση, τέταρτη από το τέλος, με την εμφάνιση του πρώην επιθετικού των Μίλαν και Ρόμα να είναι καλό σημάδι για την Σανγκάη Σενχούα ενόψει της συνέχειας.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ