ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανένδοτη η Βαλένθια για Κανσέλο

Ανένδοτη η Βαλένθια για Κανσέλο
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί το ποσό για τον Ζοάο Κανσέλο , ζητώντας 35.000.000€ από την Ίντερ ώστε να αποκτήσει τον Πορτογάλο δεξιό μπακ.

Η Ίντερ τον Αύγουστο του 2017 είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ, Ζοάο Κανσέλο, από τη Βαλένθια, με τη μορφή δανεισμού και option αγοράς.

Ο διεθνής με την Πορτογαλία (επτά συμμετοχές) μετακόμισε στο "Giusseppe Meazza" στο πλαίσιο "τράμπας" δανεισμών ανάμεσα στον ίδιο και τον Ζοφρί Κοντογκμπιά, ο οποίος έκανε την αντίθετη διαδρομή.

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ίντερ, ο 23χρονος θα πρέπει να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό των "νυχτερίδων". Οι "νερατζούρι" επιθυμούν την παραμονή του διεθνή αμυντικού, ζητώντας από τη Βαλένθια να δώσουν λιγότερα από τα 35.000.000€ που έχουν συμφωνήσει ή έστω το ποσό αυτό, αλλά σε δόσεις.

Η διοίκηση της Βαλένθια, ωστόσο, αρνήθηκε αυτήν την πρόταση, βάζοντας μάλιστα και προθεσμία μέχρι τις 30 Μαΐου, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στους "νερατζούρι", οι οποίοι δυσκολεύονται να ανέβουν στα 35.000.000€, λόγω και του Financial Fair Play.

Η Ίντερ, αν τελικά δεν πείσει τις "νυχτερίδες", έχει καταστρώσει ήδη τις εναλλακτικές, με τα ονόματα των Νέλσον Σεμέδο της Μπαρτσελόνα και Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο, να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ