ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή στην ανατροπή: Η Γιουβέντους δεν πουλάει τον Ντιμπάλα στην Τότεναμ!

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι διοικούντες τη Γιουβέντους αποφάσισαν τελικά να μην πουλήσουν τον Πάουλο Ντιμπάλα, ρίχνοντας "άκυρο" στην Τότεναμ, η οποία είχε καταθέσει ελκυστική πρόταση για την απόκτησή του.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός σταρ της Γιουβέντους αναμένεται να παραμείνει -προς το παρόν- κάτοικος Τορίνο, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του "BBC", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αποφάσισαν να μην τον παραχωρήσουν, παρά την ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση που είχαν στα χέρια τους από την Τότεναμ.

Θυμίζουμε πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε αρνηθεί πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, παρά το γεγονός πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον έχει στα βασικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν. Τις τελευταίες ώρες, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε με δυναμικό τρόπο κι η Τότεναμ, η οποία κάλυψε τις απαιτήσεις της "Γιούβε", προσφέροντας 75.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, όπως φαίνεται, οι "μπιανκονέρι" αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ντιμπάλα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να θελήσουν να τον συμπεριλάβουν σε ένα άλλο deal, αφού είναι δεδομένη η θέληση της Γιουβέντους να κινηθεί για τον Μάουρο Ικάρντι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ