ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχίλα: Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον Σουράλ μέσα στο γήπεδο

Ανατριχίλα: Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον Σουράλ μέσα στο γήπεδο

Στιγμές έντονης συγκινησιακής φόρτισης εκτυλίχτηκαν στο γήπεδο της Αλάνιασπορ, με τη διοίκηση και τους παίκτες να αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο Τζόσεφ Σουράλ (VIDEOS).

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4) η είδηση του θανάτου του Τζόσεφ Σουράλ έχει σκορπίσει θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο. Ο άτυχος 28χρονος Τσέχος επιθετικός της Αλάνιασπορ επέβαινε σε βαν το οποίο μετέφερε τον ίδιο και έξι συμπαίκτες του, με το όχημα να ανατρέπεται και τον ίδιο να τραυματίζεται θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει σοκάρει όπως ήταν αναμενόμενο, πάνω από όλους, την οικογένεια του παίκτη (άφησε πίσω τη σύζυγό του Ντενίσα Σουράλ και τις μικρές κόρες του, Βανέσα και Μελίσα) και κατόπιν την ομάδα του, την Αλάνιασπορ, που τον αποχαιρέτησε όπως του αρμόζει.

Το απόγευμα της Δευτερας (29/4) το φέρετρο με τη σωρό του έφτασε στο γήπεδο της ομάδας και εκεί ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, με τους παράγοντες της Αλάνιασπορ να τον αποχαιρετούν και να τονίζουν πως "δεν θα ξεχαστεί ποτέ".

Από την πλευρά τους, οι συμπαίκτες του Σουράλ, ήταν απαρηγόρητοι και αρκετοί δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμους, ενώ στο τέλος του τελετουργικού άφησαν όλοι τους λουλούδια πάνω από το φέρετρο.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Λούκα Βιγιαφάνες και Τζάλμα Κάμπος ήταν μεταξύ των παικτών που αποχαιρέτησαν τον Σουράλ, ενώ για να τον τιμήσει δήλωσε "παρών" στο τελευταίο αντίο και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Καβούσογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ