ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε στα 50 του ο Μιούρα!

Ανανέωσε στα 50 του ο Μιούρα!

Ο Ιάπωνας επιθετικός, Καζουγιόσι Μιούρα, θα γιορτάσει τα 50ά του γενέθλια στον αγωνιστικό χώρο καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Yokohama FC, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Αποσύρθηκε από την εθνική Ιαπωνίας πριν από 17 χρόνια, ενώ είναι ήδη ο γηραιότερος σκόρερ του πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας, καθώς βρήκε δίχτυα τον Ιούνιο του 2016 σε ηλικία 49 ετών κατά την αναμέτρηση της Yokohama FC με τη Gifu FC.

Στις 26 Φλεβάρη του 2017, ο Καζουγιόσι Μιούρα γίνεται 50 ετών και θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Yokohama FC. Ο Μιούρα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντος στη Βραζιλία και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παλμέιρας, Ματσουμπάρα, CRB, Ζαού, Κοριτίμπα, Σάντος, Καβασάκι, Τζένοα, Ντίναμο Ζάγκεμπ, Κιότο Σάνγκα, Βίσελ Κόμπε ενώ από το 2005 είναι ποδοσφαιριστής της Yokohama FC, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Sydney FC στην Αυστραλία.

"Ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου", υποστήριξε ο Μιούρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μιούρα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ