ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε με Μοράτα η Γιουβέντους, αλλά...

Ανανέωσε με Μοράτα η Γιουβέντους, αλλά...

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο Άλβαρο Μοράτα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το καλοκαίρι δεν θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Άλβαρο Μοράτα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γιουβέντους, επεκτείνοντας την μεταξύ τους συμφωνία για έναν χρόνο.

Το παλιό συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2019 και το νέο ολοκληρώνεται το 2020, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως το 2014 η ισπανική ομάδα είχε πουλήσει τον διεθνή στράικερ για 20.000.000 ευρώ στους Ιταλούς, διατηρώντας δικαίωμα επαναγοράς για 30.000.000 ευρώ.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την "Γιούβε". Η Ρεάλ είχε δικαίωμα να τον αποκτήσει αυτόματα δίνοντας 30.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015 ή το καλοκαίρι του 2016. Πέρσι δεν το έκανε και φέτος, το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή, είναι η τελευταία ευκαιρία που μπορεί να το κάνει.

Το... κολπάκι με το δικαίωμα επαναγοράς το κάνει συχνά η Ρεάλ. Ουσιαστικά έδωσε 2 χρόνια τον Μοράτα στην Γιουβέντους για να δει αν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Αν κρίνει πως μπορεί να επιστρέψει και να προσφέρει, τότε θα της έχει κοστίσει 10.000.000 ευρώ το "ψήσιμο" του Μοράτα.

Και το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε παίκτη η Ρεάλ που είχε παραχωρήσει με δικαίωμα επαναγοράς, τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, Καζεμίρο, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Πόρτο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ