ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσαν μέχρι το 2019 οι Ρόμπεν και Ραφίνια

Bayern's Arjen Robben leaves the pitch after suffering an injury during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ρόμπεν (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για ακόμα ένα χρόνο θα είναι οι Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια ανανέωσαν μέχρι το 2019 με τη Μπάγερν Μονάχου, με τον Ολλανδό εξτρέμ να κλείνει 10 χρόνια στον γερμανικό σύλλογο και τον Βραζιλιάνο αμυντικό 8.

Ο 34χρονος Ολλανδός, ο οποίος μετακόμισε στο Μόναχο το 2009, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί με τις Χρόνινχεν, Αϊντχόφεν, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, θα συμπληρώσει μια δεκαετία στο Μόναχο.

Με τη φανέλα των Βαυαρών έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 Κύπελλα, 1 Champions League, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 Σούπερ Καπ Γερμανίας, έχοντας σημειώσει 95 γκολ σε 189 συμμετοχές.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της ανανέωσης του Ρόμπεν, η Μπάγερν γνωστοποίησε πως ανανέωσε και το συμβόλαιο του Ραφίνια μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός το επόμενο καλοκαίρι θα συμπληρώσει 8 χρόνια στο Μόναχο μετρώντας 162 συμμετοχές και 4 γκολ, έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Γερμανίας, 3 Κύπελλα, 1 Champions League, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και 3 Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ