ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ιμπάρμπο

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ιμπάρμπο

Ο 26χρονος επιθετικός, Βίκτορ Ιμπάρμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιαπωνική Sagan Tosu, η οποία τον Ιούνιο έχει το δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματα του.

Μετά από 1,5 μήνα στη Σαρδηνία και αφού είχε προηγηθεί το πέρασμα του από την Ελλάδα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία... Ο Κολομβιανός επιθετικός συμφώνησε με τη Sagan Tosu, ενώ με τη σειρά της και η Κάλιαρι συγκατατέθηκε για τη μεταγραφή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα, ο Ιμπάρμπο παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και προβλέπεται οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν. Τα ιταλικά ΜΜΕ παραθέτουν επιπλέον λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι η ρήτρα έχει τοποθετηθεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2020.

Ο Ιμπάρμπο βρίσκεται ήδη στην Ιαπωνία, όπου έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ανέμενε να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες στη διαπραγμάτευση. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του Ιταλού προπονητή, Μάσιμο Φικαντέντι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Κάλιαρι.

Αυτό που θα αποδειχθεί στο μέλλον είναι εάν ο Ιμπάρμπο θα στεριώσει στη Sagan Tosu ή θα επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι, αναζητώντας νέο προορισμό. Πάντως, η ιαπωνική ομάδα είναι η τρίτη που θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ