ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει τον Ζντιέλαρ η Παρτιζάν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ταουαμπά, Ζντιέλαρ EUROKINISSI SPORTS

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάσα Ζντιέλαρ, με την ομάδα της Σερβίας να τον αγοράζει από τον Ολυμπιακό έναντι 500.000 ευρώ.

Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σάσα Ζντιέλαρ, καθώς η διοίκηση της Παρτιζάν προτίθεται να αποκτήσει τα δικαιώματά του Σέρβου μέσου.

Δημοσιεύματα στο Βελιγράδι αναφέρουν πως οι διοικούντες την Παρτιζάν αποφάσισαν να καταβάλλουν στον Ολυμπιακό, ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, ώστε να διατηρήσουν τον Ζντιέλαρ στο ρόστερ τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος παίκτης δεν είναι έτσι και αλλιώς στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ζντιέλαρ να έχει παραχωρηθεί δανεικός στους Σέρβους από τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται θετικός στην παραχώρησή του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Ζντιέλαρ αγωνίστηκε 67 φορές με τη φανέλα της ΟΦΚ Βελιγραδίου, πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας 28 εμφανίσεις. Πέρυσι, αγωνίστηκε δανεικός στη Μαγιόρκα (15 συμ.) και από τη νέα σεζόν αναμένεται να ανήκει κανονικά στην Παρτιζάν, μετά τον φετινό εξάμηνο δανεισμό του στους Σέρβους.

Photo Credits: Eurokinissi

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ