ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολος για το Μουντιάλ ο Μπόατενγκ

Bayern's Jerome Boateng is attend to by team doctor Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt during the soccer Champions League first leg semifinal soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid in Munich, southern Germany, Wednesday, April 25, 2018. (Sven Hoppe/dpa via AP)
(Sven Hoppe/dpa via AP) Μπόατενγκ AP

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τζερόμ Μπόατενγκ στο Μουντιάλ, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου, μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τζερόμ Μπόατενγκ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο κάνει σέντρα στις 14 Ιουνίου. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του πρώτου ημιτελικού για το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (ήττα με 1-2 στο Μόναχο) και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Οι πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής των Βαυαρών, έδειξαν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς για την αποθεραπεία του θα απαιτηθεί ένα διάστημα μεταξύ τεσσάρων κι έξι εβδομάδων.Εν ολίγοις, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ