ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλβες: "Γεμάτο γ@@@@ους ρατσιστές το Παρίσι"

PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ντάνι Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στη Βραζιλία και ερωτηθείς για την περίοδο που ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν και το Παρίσι έδειξε να μη νοσταλγεί καθόλου την περιόδου που βρισκόταν στη Γαλλία.

Τα χρόνια που έζησε στο Παρίσι, από το 2017 ως το 2019, ο Ντάνι Άλβες δεν τα νοσταλγεί όπως φάνηκε με όσα δήλωσε σε περιοδικό στη Βραζιλία ο αριστεροπόδαρος μπακ.

Ο έμπειρος αμυντικός που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάο Πάουλο μίλησε στο περιοδικό GQ λέγοντας πως το Παρίσι είναι μια αγχωτική πόλη και έχει αρκετούς ρατσιστές και μάλιστα χρησιμοποίησε μια βαριά έκφραση:

«Το Παρίσι είναι μια πολύ αγχωτική πόλη, δεν μου άρεσε πολύ. Αν κάνεις ένα ταξίδι για μια εβδομάδα, είναι μοναδική εμπειρία. Ωστόσο, αν μείνεις περισσότερο είναι κουραστικό. Μου θυμίζει το Σάο Πάουλο, αλλά είναι γεμάτο γαμ@@@@@@@ς ρατσιστές. Έχει πολλούς. Σε εμένα δεν έκαναν κάτι, διότι θα τους έλεγαν να πάνε να γαμ@@@@ν. Είδα, όμως, τέτοιες συμπεριφορές σε φίλους μου».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ