ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλόνσο: "Δεν πήγα σε Άρσεναλ και Γιουβέντους για 3,5 εκατ. ευρώ"

Bayern's Xabi Alonso kicks the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Nov. 26, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Xabi Alonso kicks the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Nov. 26, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Τσάμπι Αλόνσο παραχώρησε συνέντευξη στη "Liverpool Echo" και αποκάλυψε πως το καλοκαίρι του 2009 δεν μεταγράφηκε στην Άρσεναλ, αλλά ούτε και στη Γιουβέντους για 3.500.000 ευρώ.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη " Liverpool Echo" παραχώρησε ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε για τα πέντε χρόνια στη Λίβερπουλ, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι του 2009, βρέθηκε μία "ανάσα" απ' τις Γιουβέντους και Άρσεναλ, αλλά τελικά το deal δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας οικονομικής διαφοράς της τάξης των 3.500.000 ευρώ.

Τελικά, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, προσφέροντας στους "κόκκινους" 35.400.000 ευρώ!

"Ήμουν πραγματικά πολύ κοντά στη Γιουβέντους και την Άρσεναλ. Όμως, για 3.500.000 ευρώ χάλασε η συμφωνία. Η Λίβερπουλ ζητούσε 21.000.000 ευρώ, ενώ οι δύο σύλλογοι προσέφεραν 17.500.000 ευρώ", υποστήριξε ο χαφ της Μπάγερν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Λίβερπουλ:

"Η Λίβερπουλ είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και θα είναι για πάντα. Νιώθω πολύ δεμένος με το σύλλογο, καθώς, παρότι δεν βρίσκομαι στην ομάδα, συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία της. Διατηρώ επαφή με αρκετούς φίλους στο Λίβερπουλ. Δεν είναι ένας συνηθισμένος σύλλογος. Είναι τόσο ξεχωριστός και πολύ σημαντικός για εμένα".

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ