ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλέγκρι: "Θέλω μία ομάδα για να νικώ, είπα όχι πριν δύο χρόνια στην Ρεάλ"

Αλέγκρι: "Θέλω μία ομάδα για να νικώ, είπα όχι πριν δύο χρόνια στην Ρεάλ"
AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ξεκαθάρισε τί είναι αυτο που ζητάει από μία ομάδα για να την αναλάβει ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση της Ρεάλ πριν από δύο χρονια για ηθικούς λόγους.

Στα τέλη Ιουνίου χώρισαν οριστικά οι δρόμοι του Μάσιμο Αλέγκρι και της Γιουβέντους (τη σεζόν 2019-2020 κέρδισε 7 εκατομμύρια ευρώ βάσει του συμβολαίου που είχε με την βέκια σινιόρα) και τώρα ο Λιβορνέζος τεχνικός, που πήρε 11 τρόπαια μέσα σε μία πενταετία στους μπιανκονέρι, είναι έτοιμος να αρχίσει μία νέα περιπέτεια.

Το αν θα είναι στην Ιταλία ή στο εξωτερικό ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στην Marca: "Δεν με ενδιαφέρει που θα είναι η νέα δουλειά.

Ψάχνω έναν σύλλογο με τον οποίο να συμφωνήσουμε στο πρότζεκτ και να έχει τη φιλοδοξία να νικάει όπως εγώ. Απόλαυσα την οικογένεια και την πόλη μου, το Λιβόρνο, μαζί με τους φίλους μου.

Γέμισα τις μπαταρίες μου", τόνισε ο επιτυχημένος Ιταλός τεχνικός, για να αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη πως πριν από δύο χρόνια είχε πει όχι στην Ρεάλ.

"Υπήρχε επαφή με την Ρεάλ πριν από δύο χρόνια αλλά δεν συνέβη κάτι επειδή είχα συμβόλαιο με την Γιουβέντους. Είχα μία ισχυρή ηθική υποχρέωση απέναντι στο σύλλογο και στους οπαδούς του".

Αλέγκρι: "Θέλω μία ομάδα για να νικώ, είπα όχι πριν δύο χρόνια στην Ρεάλ"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Είναι μία ομάδα που φτάχτηκε για να νικάει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και τον βλέπω για πολλά χρόνια στο Τορίνο".

Όσον αφορά δε στην αμέσως προηγούμενη ομάδα του, την Μίλαν (τελευταίος προπονητής με τον οποίο πήραν πρωτάθλημα οι ροσονέρι, το 2011), ο Αλέγκρι είπε: ' Έχει ανάγκη από ένα ισχυρό και σταθερό σχέδιο. Το να αλλάζεις την ομάδα σου κάθε σεζόν δεν σου επιτρέπει να μεγαλώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ