ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαβές: Θέλει να κρατήσει τον Ρομπέρτο

Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Αλαβές θέλει να κρατήσει τον Ρομπέρτο και την νέα χρονιά, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι και αυτός θετικός σε αυτή την προοπτική.

Η Αλαβές προχωράει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, και μέσα στα σχέδια της είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca.

Ο 34χρονος Ρομπέρτο έπαιξε στην Αλαβές ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν. Με τα "Σφυριά" ο Ισπανός κίπερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ρομπέρτο έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του μέσω δήλωσης του όπου είπε μεταξύ άλλων: "Η Αλαβές μου έδωσε ένα χέρι βοηθείας από την πρώτη μέρα, και γι' αυτό ήταν πιο εύκολο. Γι'αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος να είμαι χαρούμενος και να το απολαμβάνω, ώστε να συνεχίσω μια καλή πορεία".

Σε αντίθεση με τον Ρομπέρτο, ένας άλλος πρώην ερυθρόλευκος, ο Λιούμπομιρ Φέισα, δεν θα συνεχίσει στον ισπανικό σύλλογο, όπου αγωνιστηκε και αυτός ως δανεικός, και θα επιστρέψει στην Μπενφίκα. Ο Ρομπέρτο έπαιξε με την Αλαβές 9 παιχνίδια, όπου δέχτηκε 19 γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του δύο φορές.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ