ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλαν Πουλίδο: Έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Κάνσας Σίτι

Άλαν Πουλίδο: Έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Κάνσας Σίτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άλαν Πουλίδο θ' αγωνίζεται πλέον στο MLS καθώς ανακοινώθηκε από την Κάνσας Σίτι. Η νέα ομάδα του Μεξικανού σημείωσε πως ο πρώην του Ολυμπιακού είναι η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Πολύ καλό το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Κάνσας Σίτι είναι και με τη βούλα ο Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού (είχε κάνει πέρασμα και από τον Λεβαδειακό) ανακοινώθηκε από τους Αμερικανούς και παρουσιάστηκε ως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Βάσει των δημοσιευμάτων, μάλιστα, ο Πουλίδο εξασφάλισε και ένα εξαιρετικό τετραετές συμβόλαιο.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα Μέσα στο Μεξικό, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θ' αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, καθόλου άσχημα. Άλλωστε, πρόσφατα είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι έψαχνε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τώρα στα χρήματα που πλήρωσε το Κάνσας στην Τσίβας, το κλαμπ δεν αποκάλυψε το ποσό. Οι δημοσιογράφοι από την πατρίδα του Πουλίδο υποστηρίζουν ότι η ομάδα του MLS έδωσε στην αντίστοιχη της Γκουανταλαχάρα 10 εκατ. δολάρια, δηλαδή 9,2 εκατ. ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ