ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Χιλάλ: Με οκτώ παίκτες και τρεις τερματοφύλακες στο ασιατικό Champions League

Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Αλ Χιλάλ αντιμετωπίζει την Σαμπάμπ Αλ Αχλί για την έκτη αγωνιστική του ασιατικού Champions League (23/9, 21:00), με την ομάδα του Λουτσέσκου να κατεβαίνει με οκτώ παίκτες και τρεις τερματοφύλακες εξαιτίας του κορονοϊού.

Η Αλ Χιλάλ, της οποίας προπονητής είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. Την Τετάρτη (23/9, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Σαμπάμπ Αλ Αχλί από το Ντουμπάι, όμως τα προβλήματα είναι τεράστια.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, είχε ανακοινώσει 15 κρούσματα COVID-19, όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε με δύο νέα. Έτσι, θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με μόλις μία ενδεκάδα, την οποία θα απαρτίζουν τρεις τερματοφύλακες.

Η Αλ Χιλάλ ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού, ωστόσο, η διοργανώτρια Αρχή αρνήθηκε να κάνει το αίτημα δεκτό. Ο Λουτσέσκου ήλπιζε στην συμμετοχή των Αλ Φαράζ και Αλ Αμπντάν, όμως κρίθηκαν ανέτοιμοι από το ιατρικό τιμ. Επομένως περιθώρια για τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπάρχουν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ