ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Ιτιχάντ: Δεύτερη νίκη σε 15 ματς για την ομάδα του Πρίγιοβιτς

Saudi Al Ittihad fans cheer on their team during the Saudi King Cup of Champions final soccer match against Al Hilal at King Fahd Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, May 7, 2010. (AP Photo/Hassan Ammar)
Saudi Al Ittihad fans cheer on their team during the Saudi King Cup of Champions final soccer match against Al Hilal at King Fahd Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, May 7, 2010. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Αλ Ιτιχάντ του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε 15 ματς, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς με τους εννέα βαθμούς παραμένει στην προτελευταία θέση.

Παρότι πανίσχυρη οικονομικά η Αλ Ιτιχάντ, στο πρωτάθλημα είναι στην προτελευταία θέση ύστερα από 15 παιχνίδια. Την Πέμπτη (10/1) η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, την ημέρα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της! Επικράτησε 0-1 της Αλ Καντασίγια, με γκολ του Ρομαρίνιο στο 56'.

Εκτός από τον Πρίγιοβιτς, ασφαλώς, δεν αγωνίστηκαν και τα άλλα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα. Η Αλ Ιτιχάντ μετρά πλέον δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, με 18 γκολ ενεργητικό και 32 παθητικό, και εννέα βαθμούς.

Δείτε το γκολ που σημειώθηκε την Πέμπτη (10/1), αλλά και video από την ομιλία της διοίκησης στα αποδυτήρια, αμέσως μετά την κατάκτηση της νίκης.



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ