ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Akropolis: Πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο η ομάδα του Παναγόπουλου

Akropolis: Πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο η ομάδα του Παναγόπουλου

Η Akropolis του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική Σουηδίας και την άνοδο στη Superettan. Τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια. (VIDEO)

Την άνοδο στη Superettan για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Akropolis του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να εξασφαλίζει τον τίτλο και την άνοδο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Akropolis, την οποία τρέχουν Έλληνες ιδιοκτήτες και παράγοντες, υποδέχτηκε την Κυριακή το απόγευμα την Όρεμπρο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στην Σουηδία την οποία και νίκησε με 2-1.

Η ομάδα του Παναγόπουλου πήρε το τρίποντο φτάνοντας τους 63 βαθμούς ενώ η δεύτερη Ουμέα έχει 50 βαθμούς με τέσσερα ματς να απομένουν και η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει.

Η Akropolis έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με παίκτες και τεχνική ηγεσία να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια με επίκεντρο τον Έλληνα τεχνικό τον οποίο και μπουγέλωσαν.

Τη φετινή σεζόν η Akropolis έως τώρα είχε μια εκπληκτική πορεία καθώς στα έως τώρα 26 ματς μετράει 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ τα γκολ είναι 65 υπέρ και 24 κατά και έχει μακράν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SUPERETTAN ⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akropolis IF (@akropolisif) στις

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ