ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακρόπολις: Εντυπωσιακή παρουσία από την ομάδα του Παναγόπουλου

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ / FOOTBALL LEAGUE, 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ / FOOTBALL LEAGUE, 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Η Ακρόπολις του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία τη φετινή σεζόν όντας πρωτοπόρα και αήττητη μετά από δεκατρία παιχνίδια στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας.

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία έως τώρα στη σεζόν της Ακρόπολις στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας με την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να ηγείται της κούρας μετά από δεκατρία παιχνίδια.

Η ομάδα που ανήκει σε Έλληνες επιχειρηματίες αλλά μετά από καιρό τη φετινή σεζόν δεν έχει κάποιο Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της, παρά μόνο τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της είναι αήττητη μετά από 13 ματς.

Η Ακρόπολις έχει εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και με 31 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση της κατηγορίας με την Ουμέα να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ένα πόντο λιγότερο. Η ομάδα του Παναγόπουλου παίζει μάλιστα αρκετά καλό ποδόσφαιρο και άκρως επιθετικό και αυτό φαίνεται πως στα 13 πρώτα παιχνίδια έχει πετύχει 36 τέρματα, κοντά στα τρία ανά ματς και έχει δεχτεί μόλις 11.

Η ομάδα του Παναγόπουλου προβάλει ήδη ως το φαβορί για την άνοδο στη Β' κατηγορία της Σουηδίας είτε απευθείας, είτε μέσω μπαράζ αν και ακόμα παραμένει κάτι παραπάνω από ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ