ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακούστηκε ο γαλλικός εθνικός ύμνος πριν το Αλβανία-Γεωργία

Ακούστηκε ο γαλλικός εθνικός ύμνος πριν το Αλβανία-Γεωργία

Η Αλβανία τίμησε τα θύματα από τη σφαγή στο Παρίσι καθώς πριν την έναρξη του φιλικού με τη Γεωργία ακούστηκε από τα μεγάφωνα η Μασσαλιώτιδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η Αλβανία φιλοξένησε τη Γεωργιά στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και οι άνθρωποι της γειτονικής χώρας φρόντισαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στον γαλλικό λαό που περνάει δύσκολες στιγμές από το βράδυ της Παρασκευής και μετά.

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Τιράνων ακούστηκε από τα μεγάφωνα ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, η Μασσαλιώτιδα και ακολούθως κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού ως φόρος τιμής στα θύματα, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αγωνίζονται φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση ήταν άκρως συναρπαστική για το κοινό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τα γκολ των Κάσια και Τσαντούρια στο 2ο και στο 53ο λεπτό αντίστοιχα και την ομάδα του Τζάνι Ντε Μπιάζι να ισοφαρίζει στο φινάλε με τα τέρματα των Μπάσα και Τσικαλέσι στο 89ο και στο 94 λεπτό.

Υπενθυμίζεται πως η εθνική Αλβανίας εξασφάλισε πρόσφατα για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ