ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία του ιατρού του Νεϊμάρ ενόψει Μουντιάλ

Brazil's Neymar attends a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Sao Paulo, Brazil, Friday, Oct. 6, 2017.  (AP Photo/Andre Penner)
Νεϊμάρ (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Ροντρίγκο Λασμάρ, ο θεράπων ιατρός του Νεϊμάρ, που στις 3 Μαρτίου χειρούργησε με απόλυτη επιτυχία τον Βραζιλιάνου αποκαθιστώντας το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του διεθνούς άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

ο Ροντρίγκο Λασμάρ, ο ιατρός του Νεϊμάρ, που στις 3 Μαρτίου χειρούργησε με απόλυτη επιτυχία τον Βραζιλιάνο άσο, αποκαθιστώντας το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. "Ο Νεϊμάρ δουλεύει σκληρά. Και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία, προκειμένου ν' αρχίσει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: "Η αποθεραπεία προχωρά με τον καλύτερο τρόπο και εντός χρονοδιαγράμματος. Πρέπει να βελτιώσουμε την φυσική του κατάσταση, επειδή όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό, είναι μειωμένη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα".

Την περασμένη εβδομάδα, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί πριν τις 17 Μαΐου, ημερομηνία για την οποία έχει προγραμματισθεί η τελευταία εξέτασή του, για να αξιολογηθεί η εξέλιξη και η ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ