ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγριο κράξιμο Χένες στον Εζίλ

Mesut Oezil scratches his head during a training session of the German team at the 2018 soccer World Cup in Vatutinki near Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Mesut Oezil scratches his head during a training session of the German team at the 2018 soccer World Cup in Vatutinki near Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Με το... γάντι έσφαξε τον Μεσούτ Εζίλ ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, με αφορμή την απόσυρση του σταρ της Άρσεναλ από τα "πάντσερ".

Φαρμάκι έσταξε για τον Μεσούτ Εζίλ ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, ο οποίος υποστήριξε πως ο 29χρονος μέσος θα έπρεπε να είχε πάρει νωρίτερα την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο .

Ο ισχυρός άνδρας του βαυαρικού συλλόγου έβγαλε στη... σέντρα τον Γερμανό (με τουρκικές ρίζες) χαφ, σχολιάζοντας στην εφημερίδα "Bild": "Είμαι περήφανος που τελείωσε αυτή η τρομάρα. Έπαιζε σ***ά για χρόνια. Το τελευταίο τάκλιν που κέρδισε ήταν πριν το Μουντιάλ του 2014. Τώρα κρύβει τις χάλια εμφανίσεις του πίσω από αυτήν την εικόνα (σ.σ.: με τον Ερντογάν). Όποτε παίζαμε εναντίον της Άρσεναλ, τους «χτυπούσαμε» εκεί, γιατί ξέραμε ότι ήταν το αδύνατο σημείο τους.

Οι 35 εκατ. ακόλουθοί του, οι οποίοι δεν υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο, πείθονται ότι παίζει καλά όταν βγάζει μια κάθετη πάσα. Η ανάπτυξη στη χώρα μας είναι μια καταστροφή. Είναι ένα άθλημα και από αθλητική άποψη ο Εζίλ δεν είχε θέση στην εθνική εδώ και χρόνια".

Να σημειωθεί ότι ο Εζίλ βρέθηκε στο στόχαστρο των Γερμανών φιλάθλων, οι οποίοι του καταλόγισαν ευθύνες για τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της "νατσιονάλμανσαφτ" και τον... έστησαν στον τοίχο.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ