SPORTS & GOSSIP

Διέρρευσαν τα μηνύματα του Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες: "Πρέπει να βρεθούμε ερωτικά κάποια στιγμή", έγραψε το μοντέλο

Ο Μάουρο Ικάρντι κατά τη διάρκεια του Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Μάουρο Ικάρντι κατά τη διάρκεια του Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι με τη σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Γουάντα Νάρα, η οποία τον άφησε στα κρύα του... λουτρού, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 28χρονος την απάτησε και γι' αυτό βάζει τέλος στη σχέση τους.

Η "πέτρα" του σκανδάλου σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που διέρρευσαν είναι το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής "Los Angeles de la Mañana", έφερε στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με το μοντέλο, τα οποία ήταν ερωτικού περιεχομένου.

Η συνομιλία του Μάουρο Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες
Η συνομιλία του Μάουρο Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες MARCA

"Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα", έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS. "Για ποιο λόγο;" ήταν η απάντηση του Αργεντινού διεθνή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο πρώην επιθετικός της Ίντερ "έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του", αφού όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος ζήτησε από τη Γουάντα να δει τις συνομιλίες και τα προσωπικά της μηνύματα στα social media. Η σύζυγός του δέχτηκε και στη συνέχεια του ζήτησε το ίδιο, κάτι που ο Αργεντινός δεν περίμενε να συμβεί.

Κάπως έτσι, βρήκε τις συνομιλίες με τη Σουάρες, με τον 28χρονο να απολογείται και να της εξηγεί πως επικοινώνησαν μόνο για μία φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Σουάρες στο instagram και αμέσως το 29χρονο μοντέλο τού έστειλε μήνυμα και τον αριθμό του κινητού της.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ