ΤΟΥΡΚΙΑ

Διακοπή στο Μπεσίκτας - Γκαζιαντέπ στη μνήμη του Αχμέτ Τσαλίκ

Διακοπή στο Μπεσίκτας - Γκαζιαντέπ στη μνήμη του Αχμέτ Τσαλίκ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ BEIN SPORTS ΣΤΟ TWITTER

Η αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Γκαζιαντέπ διεκόπη στο 6ο λεπτό, με τους παίκτες των δύο ομάδων και τους οπαδούς να αποδίδουν φόρο τιμής στον Αχμέτ Τσαλίκ της Κόνιασπορ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την περασμένη Τρίτη.

Το τουρκικό ποδόσφαιρο βιώνει πολύ άσχημες στιγμές τα 24ωρα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Αχμέτ Τσαλίκ, με τον 27χρονο αμυντικό να άφηνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την ώρα που πήγαινε στην Άνκαρα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του.

Άπαντες έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του και στην ομάδα του ενώ στον αγώνα μεταξύ της Μπεσίκτας και της Γκαζιαντέπ το βράδυ της Παρασκευής για το πρωτάθλημα, οι παίκτες των δύο ομάδων θέλησαν να τον τιμήσουν με το δικό τους τρόπο.

Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης η μπάλα πετάχτηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τα χέρια του γκολκίπερ της Μπεσίκτας, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε συμπαίκτες και αντιπάλους καθώς και στους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες να αποχαιρετήσουν τον άλλοτε Τούρκο διεθνή αμυντικό με ένα ζεστό χειροκρότημα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ