ΛΕΣΤΕΡ

Δια βίου αποκλεισμός για τον οπαδό της Λέστερ που γρονθοκόπησε τους παίκτες της Νότιγχαμ

Η στιγμή της εισβολής στο Νότιγχαμ - Λέστερ
Η στιγμή της εισβολής στο Νότιγχαμ - Λέστερ PRINTSCREEN

Ο οπαδός της Λέστερ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τους παίκτες της Νότιγχαμ, ενώ πανηγύριζαν, συνελήφθη και τιμωρήθηκε με δια βίου αποκλεισμού από τους αγώνες των αλεπούδων.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκλεισε με τεσσάρα από το FA Cup τη Λέστερ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος χτύπησε με γροθιά τους παίκτες του Κούπερ, ενώ πανηγύριζαν. Με τη βοήθεια της ασφάλειας απομακρύνθηκε.

Ο οπαδός των αλεπούδων συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία: "Έχουμε συλλάβει έναν άνδρα που συνδέεται με το περιστατικό στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λέστερ για το FA Cup".

Από την πλευρά της η Λέστερ ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε πως ο οπαδοός τιμωρείται με δια βίου αποκλεισμό από τους αγώνες της ομάδας: "Το κλαμπ δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές και ζητάει συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τους παίκτες που η ασφάλειά τους τέθηκε σε κίνδυνο. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί από όλους τους αγώνες της Λέστερ εντός και εκτός έδρας".

TAGS ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ