ΓΕΡΜΑΝΙΑ

DFB-Pokal: Ασίστ ο Σταφυλίδης στην πρόκριση στα πέναλτι της Μπόχουμ

DFB-Pokal: Ασίστ ο Σταφυλίδης στην πρόκριση στα πέναλτι της Μπόχουμ
TWITTER

Ο Κώστας Σταφυλίδης βοήθησε με μια ασίστ στην πρόκριση της Μπόχουμ επί της Άουγκσμπουργκ για τη φάση των 32 του DFB-Pokal. Εντός έδρας αποκλεισμός για τη Λεβερκούζεν του Πάνου Ρέτσου και την Ντινάμο Δρέσδης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Μπόχουμ στην πρόκριση στα πέναλτι επί της Άουγκσμπουργκ για τη φάση των 32 του DFB-Pokal. Ο Έλληνας αμυντικός έβγαλε ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία στον Μίλος Πάντοβιτς να χριστεί σκόρερ. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε το 2-0 στο 2ο ημίχρονο, ωστόσο δύο άμεσες απαντήσεις των φιλοξενουμένων οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση (όπου πέρασε στον αγώνα για την Μπόχουμ και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος) και στα πέναλτι. Εκεί ο Άρνε Μάιερ αστόχησε και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με 5-4.

Η Λεβερκούζεν έπεσε θύμα έκπληξης, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Καρλσρούη με 1-2, με τον Πάνο Ρέτσο για ακόμα ένα παιχνίδι να παραμένει στον πάγκο. Εκτός αποστολής της Ντινάμο Δρέσδης έμεινε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, στην εντός έδρας ήττα 2-3 στην παράταση από τη Ζανκτ Πάουλι.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32 του DFB-Pokal


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ