ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δες από κοντά Μέσι - Σουάρες - Κοουτίνιο!

Δες από κοντά Μέσι - Σουάρες - Κοουτίνιο!

Σου κλείσαμε θέση στο Καμπ Νόου για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Χετάφε στις 11 Φεβρουαρίου! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη και ένα διπλό εισιτήριο του αγώνα!

Μεγάλος διαγωνισμός Ερίκ Καστέλ: Το ΕΘΝΟΣ σε στέλνει στη Βαρκελώνη για να δεις από κοντά τούς Μέσι - Σουάρες - Κοουτίνιο και τα άλλα αστέρια της Μπαρτσελόνα!

Ο Ερικ Καστέλ και το ΕΘΝΟΣ ανταποδίδουν την αγάπη τους στο αναγνωστικό κοινό και προσφέρουν σε έναν τυχερό δύο εισιτήρια για την Βαρκελώνη και το επιβλητικό Καμπ Νόου, γήπεδο στο οποίο δοξάστηκε ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων!

Δες από κοντά Μέσι - Σουάρες - Κοουτίνιο!

Ο τυχερός του σούπερ διαγωνισμού θα πάρει ένα φίλο ή μία φίλη του και θα βρεθεί το τριήμερο 10-12/2 στη Βαρκελώνη για να δει από τις εξέδρες του Καμπ Νόου τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου! Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή (10/2-12/2) και φυσικά δύο εισιτήρια για τον αγώνα!

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

  1. Να αγοράσεις το “ΕΘΝΟΣ” της Δευτέρας 15/1, με το οποίο κυκλοφορεί η αφίσα του Ερίκ Καστέλ.
  2. Να βγάλεις μία φωτογραφία μαζί με την αφίσα
  3. Nα την ανεβάσεις ως σχόλιο στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα του Facebook του “Εθνους” που θα ανέβει την ίδια ημέρα!

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής

Related content

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ