ΒΕΡΟΙΑ

Δερμιτζάκης: "Δεν έχει κριθεί τίποτα, μπορούμε να πάρουμε την άνοδο"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πριν τον αγώνα Βέροια - Λεβαδειακός | 8 Μαίου 2022
Ο Παύλος Δερμιτζάκης πριν τον αγώνα Βέροια - Λεβαδειακός | 8 Μαίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, θεωρεί πως παρά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τον Λεβαδειακό ακόμα η άνοδος δεν έχει κριθεί καθώς μπορούν οι παίκτες του να πάρουν το διπλό στο δεύτερο ματς των δύο συλλόγων την Κυριακή 15/5.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, θεωρεί πως παρά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τον Λεβαδειακό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων την Κυριακή (8/5) έχει ελπίδες για να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό καθώς μπορούν οι παίκτες του να πάρουν το διπλό στο δεύτερο ματς των δύο συλλόγων την Κυριακή 15/5.

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και την κατηγορία, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Θα ήταν ένα ματς φιλικού χαρακτήρα για να γιορτάσουν οι δύο ομάδες την άνοδο. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε τον υπερπρωταθλητή. Οι δύο ομάδες είχαμε τα λεπτά μας. Απλά ο Λεβαδειακός πέτυχε το γκολ, αποκτά προβάδισμα αλλά υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Έχουμε τη φιλοσοφία σαν ομάδα ώστε να μπούμε σε ένα εκτός έδρας ματς για να πετύχουμε τη νίκη".

Ενώ για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του σημείωσε:

"Όταν βγάζεις ένα δυναμικό 30λεπτο, που καταναλώσαμε ενέργεια είναι λογικό ο αντίπαλος να πάρει την κατοχή, ο αντίπαλος να πάρει χώρο. Είχαμε τον χρόνο μας, που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε μετά το γκολ, αλλά είχαμε νευρικότητα που δεν βοηθάει για να γίνουμε συγκεκριμένοι στην τελική μας. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι, είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε την άνοδο".

Για το τι είπε στους παίκτες του στο τέλος της αναμέτρησης:

"Τους είπα, ψηλά το κεφάλι είναι ακόμη ένα παιχνίδι. Το ίδιο θα έλεγα αν κεδίζαμε εμείς 1-0. Μπορούμε να διαχειριστούμε μία ήττα, έχουμε παίκτες με προσωπικότητα. Είμαστε ομάδα που έχουμε κάνι τρεις ήττες, και με τέταρτη ήττα να χάσουμε την άνοδο. Είναι άδικο αυτό που συντελείται με τις ομάδες αυτές".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ