ΑΕΚ

"Δεν πέρασε εργομετρικά, γιατί πάει στην ΑΕΚ ο Λιβάγια"

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με εργομετρικά για τη Λας Πάλμας με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι παρών, αλλά τον Μάρκο Λιβάγια απών καθώς ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες δανεισμού του στην ΑΕΚ.

Το όνομα του 23χρονου Κροάτη φορ, Μάρκο Λιβάγια, δεν ήταν στη λίστα των ποδοσφαιριστών της Λας Πάλμας, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εργομετρικά την Πέμπτη (29/6).

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "UD Las Palmas.net", ο Λιβάγια ήταν απών επειδή ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες δανεισμού του από την ισπανική νησιωτική ομάδα στην ΑΕΚ.

Αντίθετα, παρών ήταν ο Σέρχιο Αραούχο. Άλλωστε, ο νέος τεχνικός της "ουνιόν", Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει τον "Τσίνο" στην προετοιμασία για να τον αξιολογήσει από κοντά.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη (απουσία από τα εργομετρικά) φαίνεται ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την έλευση του Κροάτη επιθετικού στην Αθήνα.

Photo credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ