ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αποφάσισαν για Δώνη Αλαφούζος - Πιεμπονγκσάντ

Δεν αποφάσισαν για Δώνη Αλαφούζος - Πιεμπονγκσάντ

Παρά την συζήτηση επί παντός επιστητού που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν πάρθηκε απόφαση για τον Γιώργο Δώνη. Του ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ ο Αλαφούζος.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν η συμφωνία και συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη που περιμένει την απόφαση των πράσινων. Παρόλα αυτά οι δυο άνδρες δεν κατέληξαν σε σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Δώνη, ενώ του μίλησε με πολύ καλά λόγια για την αξία του και τους λόγους για τους οποίος ο ίδιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Πιεμπονγκσάντ όμως δεν έδωσε (ακόμη τουλάχιστον...) την έγκρισή του.

Αυτό όμως δεν αποκλείεται να γίνει την Κυριακή και από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της "PAN ASIA" θα συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα και θα πάρει και τη δική του άποψη για την παρουσία του Δώνη στον Παναθηναϊκό ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Ταϊλανδός να έχει συνομιλία και με τον έμπειρο τεχνικό. Επίσης ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστεί η μονοετής συμφωνία με τον Δώνη και όχι η δέσμευση για δύο χρόνια. Ένα σενάριο που ίσως προτιμηθεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα οι δυο άνδρες που μάλιστα γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι, μίλησαν αρκετά για τα θέματα των διεργασιών που απαιτούνται για να έρθει η αλλαγή σκυτάλης στην πράσινη ΠΑΕ ενώ και από τις δυο πλευρές υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για την ολοκλήρωση του "deal".

Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι στη συνάντηση όπως αναμενόταν βρέθηκε και γιος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος αν ολοκληρωθεί το "deal" αναμένεται να έχει ρόλο στην πράσινη ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ