ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Πέτυχα τους στόχους που ζήτησε η διοίκηση"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε ότι οι στόχοι που τέθηκαν από τη διοίκηση επιτεύχθησαν, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου θα μπορούσε να διεκδικήσει και την έξοδο στο Europa League.

Ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε με ήττα την τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή, καθώς ο Αστέρας νίκησε (0-2) στο Αγρίνιο. Ο τεχνικός της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, Τραϊανός Δέλλας, εξέφρασε το παράπονα για το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτή η διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι που τέθηκαν από τη διοίκηση επιτεύχθησαν.

"Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Αστέρας και λόγω κινήτρου και λόγω εμπειρίας μας πίεσε αρκετά και μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάπως το ρυθμό αλλά και πάλι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας. Θα έπρεπε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Πάλι από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.

Κάνοντας ένα απολογισμό, όποιους στόχους μου ζητήθηκαν από τη διοίκηση τους πετύχαμε. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θεωρώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να πανηγυρίζουμε κάτι περισσότερο από τη σωτηρία μας. Ευχαρίστησα τους παίκτες για όλο το διάστημα και τη δουλειά που βγάλαμε. Μέσα από τα λάθη μας πρέπει να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε σαν ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και σήμερα. Έχει στηρίξει την ομάδα και πρέπει να τη στηρίζει. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ένα καταπληκτικό γήπεδο για να δει κάποιος ποδόσφαιρο.

Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο στόχος της Ευρώπης θεωρώ ότι ήταν εφικτός βάσει συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, αλλιώς θα έλεγα ότι η χρονιά είναι πετυχημένη. Αξίζει αυτή η ομάδα να διεκδικεί κάτι παραπάνω από την παραμονή", υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ