ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας, στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη
Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας, στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας σε δηλώσεις του στη NOVA, αμέσως μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να μείνει στη Super League Interwetten, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, για το γεγονός ότι πέρασαν αυτή την ταλαιπωρία για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Ξάνθης (1-0) στη ρεβάνς των αγώνων μπαράζ, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League Interwetten.

Ο Δέλλας σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας: ήμερα παίζαμε τους κόπους μια χρονιάς δύσκολης. Τα προβλήματα ήταν πολλά, αν και δεν ήμουν από την αρχή. Δουλέψαμε πολύ σίγουρα η ομάδα δεν άξιζε να περάσει αυτό που πέρασε σήμερα".

"Οφείλουμε συγγνώμη στον ιδιοκτήτη και στον κόσμο. Είμαι πολύ φορτισμένος. Δεν δημοσιοποιώ τα προβλήματα που υπάρχουν, τα παιδιά άξιζαν πάρα πολύ να μείνουν στην κατηγορία".

Για τα σχέδια του για τη νέα χρονιά: "Δεν υπάρχουν κάποια σχέδια".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ