ΑΡΗΣ

Δεληζήσης: "Να κλείσω εδώ την καριέρα μου, στόχος για φέτος Κύπελλο και 2η θέση"

Ο Γιώργος Δεληζήσης πανηγυρίζει μαζί με τον Μπελαουάν μετά από νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Γιώργος Δεληζήσης πανηγυρίζει μαζί με τον Μπελαουάν μετά από νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Την αισιοδοξία του πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον δένει με τον Άρη για άλλα δύο χρόνια εξέφρασε ο Γιώργος Δεληζήσης, με τον στόπερ των κιτρίνων να θέτει ως φετινό στόχο το Κύπελλο αλλά και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Μήνυμα παραμονής στον Άρη έστειλε ο Γιώργος Δεληζήσης μέσω δηλώσεών του στην κάμερα της Nova, με τον 33χρονο αρχηγό των κιτρίνων να εκφράζει την αισιοδοξία του για την υπογραφή νέου συμβολαίου και ταυχρόνα την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη που έρχεται μετά από δύο σερί χαμένα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ έθεσε ως στόχο για τη φετινή σεζόν την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τα σερί παιχνίδια και το πόσο βοηθάει τον Άρη η νίκη επί του Αστέρα: "Επιστρέψαμε στις νίκες. Ήταν σημαντικό αυτό. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Υπάρχει κούραση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες. Εμείς κοιτάμε τη δική μας, να είμαστε καλά, όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για το αν υπάρχει άγχος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα: "Δεν υπάρχει άγχος. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, για το πως κύλησε η χρονιά, οι δύο ήττες. Υπάρχει ο παράγοντας κούραση, έχουμε καλή ψυχολογία, εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες".

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα εντός από τα εκτός έδρας παιχνίδια, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε τον αγώνα αυτό".

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης για να φύγει με το τρίποντο της νίκης: "Η ομάδα μας είναι δυνατή μεσοεπιθετικά, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και να είμαστε αποτελεσματικοί".

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στο ρόστερ: "Είναι καλός ο ανταγωνισμός. Οι περισσότεροι παίκτες βοηθάνε τον προπονητή. Η ομάδα μας διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, από όσο ξέρουμε θα έρθουν κι άλλοι παίκτες και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο".

Για το νέο του συμβόλαιο: "Έχουν γίνει συζητήσεις, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Εγώ είμαι χαρούμενος εδώ, αγαπάω τον Άρη το έχω δείξει και η διοίκηση και ο κόσμος είναι ευχαριστημένοι νομίζω και είναι πιθανό να συνεχίσουμε για δύο ακόμα χρόνια".

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Άρη: "Επιθυμία μου είναι αυτή, να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Γερός να είμαι να παίξω πολλά χρόνια ακόμα όμως".

Για τους στόχους της ομάδας, όπως κυλάει η χρονιά: "Οι στόχοι μας συμπίπτουν με την ομάδα. Θέλουμε πολύ ένα τρόπαιο, αυτό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα επιθυμούμε να πάμε ψηλά και γιατί όχι να μην τερματίσουμε και στην δεύτερη θέση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ