ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεδομένη για τον Σουάρες η μεταγραφή Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα

Barcelona's Luis Suarez, left, vies for the ball with Atletico Madrid's Diego Godin during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Luis Suarez, left, vies for the ball with Atletico Madrid's Diego Godin during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λουίς Σουάρες σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης άφησε να εννοηθεί ότι θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν δεν είναι νέο. Το αντίθετο, μάλιστα. Εσχάτως, ωστόσο, οι φήμες για την ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στην Ατλέτικο και τους "μπλαουγκράνα" έχουν φουντώσει.

Σε αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα έρχονται να προστεθούν και οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Ουρουγουανός φορ άφησε να εννοηθεί ότι θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας σε αυτήν της Βαρκελώνης.

"Η Μπαρτσελόνα πάντα φέρνει παίκτες ποιότητας, όπως ο Αντουάν. Ηγείται της Ατλέτικο κι αυτό είναι βασικό. Δεν έρχεται για να πάρει τη θέση κανενός, αλλά έρχεται με φιλοδοξία να πετύχει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου", υποστήριξε ο Λουίς Σουάρες στο "Radio Uruguay".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ