ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Δανέζικη εφημερίδα: "Η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε"

Οι παίκτες της Δανίας σχηματίζουν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατέψουν τον Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο
Οι παίκτες της Δανίας σχηματίζουν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατέψουν τον Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο ©2021 STUART FRANKLIN/ASSOCIATED PRESS

Ο πλανήτης "πάγωσε" με το σοκαριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν στο Δανία - Φινλανδία και η δανέζικη εφημερίδα ekstrabladet κυκλοφόρησε μ' ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο με μήνυμα πως "η ζωή κέρδισε".

Το Δανία - Φινλανδία, που βρήκε νικητές τους Φινλανδούς (0-1), επισκιάστηκε από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο του "Πάρκεν" της Κοπεγχάγης για την πρεμιέρα του Euro 2020.

Οι Φινλανδοί επικράτησαν 1-0 με τον "χρυσό" σκόρερ Γιόελ Πογιάνπαλο να μην πανηγυρίσει στο 60' μάλιστα ως ένδειξη σεβασμού. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τη Φινλανδία στην παρθενική παρουσία τους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτό όμως που έχει σημασία πέρα από κάθε νίκη και ήττα σ' έναν αγωνιστικό χώρο, έχει υγεία και η ζωή. Μ' αυτό το μήνυμα προτίμησε η δανέζικη εφημερίδα ekstrabladet να κυκλοφορήσει το πρωτοσέλιδό της στην ηλεκτρονική έκδοσή της που είχε στο περίγραμμα κίτρινα χρώματα και τη λέξη "Breaking News", ήτοι έκτακτη επικαιρότητα και στο κεντρικό σημείο τον τίτλο "Η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε" με φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν που αποχωρεί από το "Πάρκεν" έχοντας τις αισθήσεις του όπως αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό στιγμιότυπο του AP.

Η δανέζικη ekstrabladet με τίτλο στο πρωτοσέλιδο η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε μετά το συγκλονιστικό συμβάν του Έρικσεν
Η δανέζικη ekstrabladet με τίτλο στο πρωτοσέλιδο η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε PRINTSCREEN EKSTRABLADET


TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ