ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Daily Mail: "Ο Ζιντάν αποχωρεί από την Ρεάλ στο τέλος της σεζόν"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane walks on the touchline ahead the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Atlanta and Real Madrid, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane walks on the touchline ahead the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Atlanta and Real Madrid, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUN/ASSOCIATED PRESS

Στην αποκάλυψη πως ο Ζιντενίν Ζιντάν έχει αποφασίσει ήδη να αποχωρήσει από την Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν ακόμα και αν κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί της, προχώρησε με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail".

H Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης (13/5) την Γρανάδα και ξέρει πως μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα μειώσει στους δύο πόντους την απόσταση από την κορυφή και θα ευελπιστεί σε δικό της "2 στα 2" στο φινάλε και μία γκέλα της Ατλέτικο με Οσασούνα ή Βαγιαδολίδ για να κόψει πρώτη το νήμα.

Σύμφωνα πάντως με την "Daily Mail", ακόμα και στην περίπτωση που οι μερένγκες κάνουν την ανατροπή στο φινάλε και κατακτήσουν τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική σεζόν (ο τελευταίος προπονητής της που έχει πανηγυρίσει back-to-back τίτλους στην La Liga ήταν ο Λέο Μπενάκερ το 1989), αυτό δεν είναι αρκετό για να κρατήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο.

"Ο 48χρονος τεχνικός, που έχει ήδη στη συλλογή του δύο πρωταθλήματα και τρία Champions League σε λιγότερες από τέσσερις σεζόν, έχει πάρει την τελική του απόφαση που είναι να αποχωρήσει μετά από το τελευταίο φετινό παιχνίδι, με την Βιγιαρεάλ στις 23 Μαΐου", αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι με το βγει ως ελεύθερος στην αγορά, θα μπει αμέσως στο στόχαστρο της Γιουβέντους και της εθνικής Γαλλίας.

"Ο πρόεδρος της Ρεάλ δέχεται πιέσεις για να προωθήσει τον Ραούλ από την ομάδα Νέων ώστε να αντικαταστήσει τον Ζιντάν, δεν αποκλείεται όμως να στραφεί στη λύση του Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο Ζιντάν έχει διαισθανθεί εδώ και καιρό πως δεν εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του Πέρεθ ακόμα και αν πάρει τρίτο τρόπαιο πρωταθλητή και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, παρά το γεγονός πως κατάφερε να έχει σχεδόν καθολική υποστήριξη μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Το μόνο που μπορεί να τον κρατήσει στην Μαδρίτη είναι το πρότζεκτ των νεαρών παικτών. Εάν πειστεί να χτίσει μία νέα ομάδα γύρω από τους Γκουτιέρες, Τσουστ, Αρίμπας και Μπλάνκο και με την προοπτική απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ, ίσως αλλάξει γνώμη.

Θεωρεί ωστόσο ότι δεν υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης της Ρεάλ η επιθυμία να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν", προσθέτει το αγγλικό μέσο για τον "Ζιζού" και το (ζοφερό) μελλον του στους μερένγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ